veksi

S-ryhmän sisäänostajat vaatineet vihannestuottajilta hintojen laskua

"S-ryhmän sisäänostajat ottivat heti maanantaina aamulla yhteyttä vihannestuottajiin Pohjanmaalla ja vaativat hintojen laskua, uutisoi Maaseudun Tulevaisuus.

Ruotsinkielisen tuottajaliiton SLC:n toiminnanjohtaja Johan Åberg kertoo lehdelle, että vihannestuottajien yhdyshenkilö oli saanut jo maanantaiaamuna useita yhteydenottoja vihannestuottajilta.

Hinnan alennusvaatimukset oli kohdistettu suoraan kauppoihin vihanneksia toimittaviin. Osuuskunnista vastaavaa tietoa ei ainakaan maanantaina tullut."

 

Pari päivää sitten kirjoittamassani blogissa ennakoin käyvän juuri noin. Asia todistaa jälleen sen, kuinka liiaksi monopolisoitunut kauppa Suomessa menettelee. Halpuutukset revitään takaisin tuottajilta ja työvoimakustannuksia pienentämällä. Se tarkoittaa tuotannon kuihtumista maassamme ja entistä enemmän lyhennettyä työaikaa, jopa nollatuntisopimuksella työtä tekeviä kaupan alan työntekijöitä.

Hannes Gebhard tuskin on nukkunut haudassaan kovin levollisesti viime vuosina.

 

Vielä yksi lainaus:

" S-ryhmän pääjohtaja Taavi Heikkilä vakuutti kuitenkin vielä viikonloppuna, että hinnanalennukset otettaisiin säästöistä ja kaupan omasta katteesta"

Melkoisen moraalitonta!

En ikinä olisi uskonut kirjoittavani tätä:  tervetuloa ulkomaiset kauppaketjut Suomen markkinoille!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Risto Salonen

Pitäkää hinnat ennallaan ja maksakaa työntekijöille sensijaan parempaa palkkaa. Niin ja vastuullinen kauppa käyttää omia työntekijöitä eikä käytä vuokrafirmoja.

Käyttäjän veksi kuva
Veikko Kärkkäinen

Ehkä olet huomannut S-ryhmän kaupoissakin itsepalvelukassat? Tulevaisuudessa kaikki kaupparyhmittymät tulevat vähentämään rajusti työntekijöitään.
Heidän työnsä siirtyy asiakkaitten tehtäväksi ilman penninkään korvausta.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Kas näin pilataan oman organisaation markkinointiponnistelut. Eikö tieto kulje vai ollaanko siellä noin härskejä?
"Sanotaan kuluttajille, että tää halpuutus on voitoista pois, mut heti maanantaina sisäänostajat soittavat tuottajillle..." "Entä jos jäädään kiinni?" "No miten muka? Et joku Närpiön vihannesveijo osais soittaa johonkin lehteen vai?"

Käyttäjän veksi kuva
Veikko Kärkkäinen

Ehkä homma pelaa niin kuin Venäjällä. Ei Putin itse joka asiaa ole määräämässä, vaan alaiset miettivät, mitä Putin kulloinkin tahtoisi ja toimivat sen mukaan.

Sisäänostajat ajattelivat, että toimitaan kuten ennenkin, niin johto, puheistaan huolimatta, haluaa kaiken tapahtuvan.
Eivätkä taida olla väärässä.

Käyttäjän veksi kuva
Veikko Kärkkäinen

S-ryhmä myöntää yksittäisen hintapainostuksen: "Inhimillinen erehdys.

YLE.uutiset 11.1.2017

Toimituksen poiminnat