Luganskin kansantasavaltaan avattiin Suomen virallinen edustusto.

 

"-Luganskin kansantasavallan (LNR) valtionyliopistoon avattiin eilen perjantaina ( 28.10.2016) virallinen Suomi-keskus. Se edistää Suomen ja LNR:n välisiä suhteita sekä suomen kielen ja suomalaisen kulttuurin tuntemusta Luganskin kansantasavallassa. Tilaisuudessa Suomi-Novorossia-Seuran (SNS) puheenjohtaja Jaana-Marika Kurtti allekirjoitti yhteistyösopimuksen Luganskin valtionyliopiston rehtorin Jelena Tregubenkon kanssa. SNS edistää suhteita Novorossian alueen uusiin tasavaltoihin, kuten Transnistriaan sekä Donetskin ja Luganskin kansantasavaltoihin. Tapahtumaa oli todistamassa DNR:ään ja LNR:ään matkustanut suomalainen turistiryhmä."

Yllä lainaus ystävämme dosentti Bäckmanin välittämästä uutisesta itäisestä Ukrainasta. Varsinkin otsikoini on yllättävä, ainakaan minun korviini ei ole kantautunut Suomen virallisen edustuston avaaminen Luganskiin.

Ystävällinen dosenttimme tuskin pahastuu yleiseen tietouteen tarkoitetun uutisen lainaamisesta.

http://kohudosentti.blogspot.fi/

Aika yllättävää on myös kuulla suomalaisten turistiryhmien vierailuista alueella. Naapurinani asuu intohimoinen matkailija, joka juuri taannoin tuli pois Pohjois-Koreasta. Annan hänelle vinkin matkustamisesta seuraavaksi Luganskiin, siellä hän ei ole vielä käynytkään.

Kuinka sitten viisumin kanssa kävisikään on vähän arvoitus. Naapurini kun on eläkkeellä oleva laivaston kapteeniluutnantti.

veksi
Sitoutumaton Kouvola

Eläkeläinen.
Herastuomari, joka lueskelee, kalastelee, metsästelee ja politikoi silloin tällöin, ihmettelee vilpittömästi maailman menoa, sekä kirjoittelee satunnaisesti sattumanvaraisista aiheista tai ihan aiheettakin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu