veksi

Luganskin kansantasavaltaan avattiin Suomen virallinen edustusto.

 

"-Luganskin kansantasavallan (LNR) valtionyliopistoon avattiin eilen perjantaina ( 28.10.2016) virallinen Suomi-keskus. Se edistää Suomen ja LNR:n välisiä suhteita sekä suomen kielen ja suomalaisen kulttuurin tuntemusta Luganskin kansantasavallassa. Tilaisuudessa Suomi-Novorossia-Seuran (SNS) puheenjohtaja Jaana-Marika Kurtti allekirjoitti yhteistyösopimuksen Luganskin valtionyliopiston rehtorin Jelena Tregubenkon kanssa. SNS edistää suhteita Novorossian alueen uusiin tasavaltoihin, kuten Transnistriaan sekä Donetskin ja Luganskin kansantasavaltoihin. Tapahtumaa oli todistamassa DNR:ään ja LNR:ään matkustanut suomalainen turistiryhmä."

Yllä lainaus ystävämme dosentti Bäckmanin välittämästä uutisesta itäisestä Ukrainasta. Varsinkin otsikoini on yllättävä, ainakaan minun korviini ei ole kantautunut Suomen virallisen edustuston avaaminen Luganskiin.

Ystävällinen dosenttimme tuskin pahastuu yleiseen tietouteen tarkoitetun uutisen lainaamisesta.

http://kohudosentti.blogspot.fi/

Aika yllättävää on myös kuulla suomalaisten turistiryhmien vierailuista alueella. Naapurinani asuu intohimoinen matkailija, joka juuri taannoin tuli pois Pohjois-Koreasta. Annan hänelle vinkin matkustamisesta seuraavaksi Luganskiin, siellä hän ei ole vielä käynytkään.

Kuinka sitten viisumin kanssa kävisikään on vähän arvoitus. Naapurini kun on eläkkeellä oleva laivaston kapteeniluutnantti.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Myös Putin on joissain puheissaan käyttänyt käsitettä Novorossija puhuessaan mainituista alueista. Ei tosin kovin usein, koska Venäjän todellisia päämääriä Ukrainan suhteen ei haluta suoraan paljastaa.

Putinin pitää vain ensin manipuloida Trump USA:n presidentiksi, niin sen jälkeen alkaa taas tapahtua.

Käyttäjän veksi kuva
Veikko Kärkkäinen

Asiassa on kuitenkin tietty tahallinen virhe. Suomi EI ole avannut mitään virallista edustustoa Luganskiin.
Tieto on siis virheellinen, tarkoituksella tehty kohottamaan paikallisen "kansantasavallan" statusta.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Ja sitten vielä joku blogisti viitsii tälläkin forumilla nähdä vaivaa pukatakseen blogimerkinnän, jossa yrittää todistella, ettei Venäjän trolleja ole olemassakaan.

Toimituksen poiminnat