Kuuleeko Orpo, täällä eläkeläiset

Taannoinen Aarno Kotron otsikko oli niin hauska, että en voinut olla sitä osittain lainaamatta. Todennäköisesti hän ei siitä kuitenkaan pahastu.

Kokoomuksella on nyt uusi puheenjohtaja, jolla aivan todennäköisesti on uusia haaveita ja suunnitelmia. Häneltä odotetaan selviä muutoksia Kokoomuksen politiikkaan. Mielenkiinnolla odotamme, mikä muuttuu tai muuttuuko mikään.

Ainakin allekirjoittanut on mieltänyt Kokoomuksen eläkeläisvastaiseksi puolueeksi, ehkä poisluettuna ylisuuria eläkkeitä nauttivat. Nyt olisi hyvä hetki muuttaa suhtautumista ja lopettaa eläkekansan kurjistuminen. Uudella puheenjohtajalla on vielä kaikki arvovalta tallella, hänen sanaansa uskotaan ja kuunnellaan. Muutoksien tekeminen juuri nyt on mahdollista.

Eläkekansaa on nujerrettu monin keinoin jo monien vuosien ajan. Verotus on epäreilua, indeksikorotuksia on jäädytetty, taitettu indeksi aiheuttaa vanhuusköyhyyttä. Hallituksen juuri lupaama veroale tuskin taaskaan koskee eläkkeensaajia.

Eläkeläiset ovat puolueitten unohtama kansanosa. Heitä tarvitaan vain vaalien alla höynäytettäviksi, vaalien jälkeen puheet unohdetaan ja sama kurjistaminen jatkuu.

Viime vaalien alla annetut lupaukset voisi vieläkin lunastaa. Kokoomuksella on nyt etsikkoaikansa hoitaa eläkeasia kuntoon ja nousta sen siivittämänä reilusti Suomen suurimmaksi puolueeksi.

veksi
Sitoutumaton Kouvola

Eläkeläinen.
Herastuomari, joka lueskelee, kalastelee, metsästelee ja politikoi silloin tällöin, ihmettelee vilpittömästi maailman menoa, sekä kirjoittelee satunnaisesti sattumanvaraisista aiheista tai ihan aiheettakin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu