veksi

Perussuomalaisten ministerit valittu ja pulinat pois

Jari Lindströmin valinta työ- ja oikeusministeriksi on antanut medialle aihetta ryhtyä tutkimaan miehen taustoja. Esiin on kaiveltu vanhoja sanomisia ja rivien välistä on voinut lukea epäilyksiä hänen sopivuudestaan oikeusministeriksi, koska hänellä ei ole oikeustieteen tutkintoa.

Mielestäni valinta on kerrankin sattunut aivan oikeaan henkilöön. Miehellä on vankasti jalat maassa, päässä riittävästi käyttökelpoista maalaisjärkeä, takana täysin ryvettymätön poliittinen ura ja lisäksi  pitkä luottamusmiesura, josta on varmasti hyötyä työministerin pestin hoitamisessa.

Ministerille ei ole pahaksi sekään, että on joutunut kokemaan työpaikan kaatumisen alta ja jäämisen työttömaksi. Siitä jäänyt kokemus auttaa takuulla ymmärtämään oikealla tavalla tavallista duunariakin.

Nopea nousu perussuomalaisten puoluehierarkiassa kertoo siitä, että hänen kykynsä on tullut siellä huomatuiksi ja hyviksi todetuiksi.

Onnea ministerivalinnasta Jari Lindström!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Olen samaa mieltä siitä, että Lindström on paras henkilö perussuomalaisista hoitamaan työministerin tehtäviä. Oikeusasioiden osalta hän on varmaan ainakin aluksi täysin avustajien varassa, mutta kun nämä salkut rakennettiin tällä tavalla niin tähän on tyytyminen.

Käyttäjän veksi kuva
Veikko Kärkkäinen

Jos kyseessä on älykäs ja toimelias ihminen, niin "työ tekijäänsä neuvoo".

Cenita Sajaniemi

Mitkä olivatkaan Ihalaisen saavutukset?

Käyttäjän veksi kuva
Veikko Kärkkäinen

Eivät olleet kummoisia.
Toivotaan tässä tapauksessa parempaa.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Ymmärsin jostakin Jari Lindströmin kannattaneen kuolemanrangaistusta. Jos näin on, olisi hänen pikaisesti pyörrettävä kantansa!

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Eikä olisi!

Meillä on kerrankin oikea mies oikeusminsterinä, jos näin on!

Käyttäjän veksi kuva
Veikko Kärkkäinen

Käsittääkseni ei ole koskaan ilmoittanut kannattavansa. On eri asia vastata johonkin kyselyyn, että joissakin äärimmäisissä tapauksissa asiaa ehkä tulee mietittyä. Samoin kuin jokainen meistä miettii.

Käyttäjän jarilindstrom kuva
Jari Lindström

2011 kysyttiin kantaa kuolemantuomioon. Vastasin, että voisin sitä harkita poikkeuksellisen raaoissa rikoksissa. Viittasin lähinnä Breivik- tyyppiseen massamurhaan tai lapseen kohdistuneeseen raakaan rikokseen.

Siitä sitten vedettiin se johtopäätös, että kannatan kuolemantuomiota.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Onneksi olkoon, Lindströn ministerin pestistä, varmaan hoidat homman kunnialla. Ehkä kannattaa katsoa lainvomaisuuksia taannehtivastikin, perustuslaissa kun näyttäisi olevan ristiriitoja.

Toimituksen poiminnat